Prisforhøjelse pr. 1. oktober 2021

På grund af øget global efterspørgsel, fortsat stigende råvarepriser og produktions- og transportomkostninger har vores grafiske leverandører adviseret os om prisforhøjelser. I løbet af de seneste 12 til 18 måneder har der været betydelige ændringer i tilgangen af papir, da produktionen af omkring 1,6 millioner tons kontorpapir er nedlagt. Når efterspørgslen fortsat stiger i Europa, har det nu en synlig effekt, der giver os en aktuel situation med stigende priser og forlængede leveringstider.

Scaldia arbejder konstant på at minimere effekten så meget som muligt, men desværre kan vi ikke fuldt ud absorbere de omkostningsstigninger, vi har lidt, hvilket betyder, at vi er tvunget til at justere vores priser inden for visse produktområder. På baggrund af dette forhøjer vi priserne for leverancer fra og med den 1. oktober 2021 inden for følgende produktområder:
 

  Kontorpapir 6-10%                                     
 ● Tissue* 7-9%
 ● Andre grafiske produkter 5-15%* Prisjusteringen gælder håndklæder, toiletpapir, servietter, sæbe, aftørringspapir og rengøringsklude, dispensere og tilbehør.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte din sædvanlige SCALDIA-konsulent.

Nyheder fra SCALDIA

Vis alle nyheder