Categorieën (0)
Katrin centerfeed multifunctionele handdoekrol
Hoogwaardige handdoekrol voor dagelijks gebruik.Geschikt voor middelmatig of intensief gebruik in exclusieve openbare ruimtes.
Katrin handdoek Plus Non-stop
Katrin handdoek Plus Non-stop
Katrin Plus One Stop vouwhanddoek hoogwit. Een zachte samengevouwen handdoek van de hoogste kwaliteit. Hoge absorptie. Wordt per vel vrijgegeven wat de hygiëne en het verbruik ten goede komt. Geschikt voor gemiddelde tot hoge consumptie.
Katrin L2 2 ply Classic Hand Towel W-fold
Katrin L2 2 ply roll Classic Hand Towel
Katrin L2 2 ply roll Classic Hand Towel
Katrin L3 3 ply Classic Hand Towel Non Stop
Katrin L3 3 ply Classic Hand Towel Non Stop
Katrin M2 Classic Non Stop Z-fold 2 ply Towel
Katrin M2 Classic V-fold 2 ply Towel
Katrin M2 Classic V-fold 2 ply Towel
Katrin PLUS handdoek L3 Non-stop
Katrin PLUS handdoek L3 Non-stop
Katrin vouw-handdoek non-stop hoogwit Plus 3 laags. Vel voor vel uitgifte handdoeken, zonder perforatierand. Vouw handdoeken van hoogste kwaliteit met hoog absorptievermogen. Voelt zeer zacht aan, is huidvriendelijk en is zuinig in gebruik. Geschikt voor middel- en hoge consumptie door hoge absorptievermogen en ruime inhoud van de bijpassende dispensers. Helpt het verbruik te verminderen en verlagen hierdoor kosten in verbruik, opslag, distributie en exploitatie. Zeer geschikt voor situaties met hoge verwachtingen van luxe en comfort van de hygiëne oplossingen.
Katrin PLUS handdoek M2 Non-stop
Katrin PLUS handdoek M2 Non-stop
Katrin vouw-handdoek non-stop hoogwit Plus 2 laags. Vel voor vel uitgifte handdoeken, zonder perforatierand. Vouw handdoeken van hoogste kwaliteit met hoog absorptievermogen. Voelt zeer zacht aan, is huidvriendelijk en is zuinig in gebruik. Geschikt voor middel- en hoge consumptie door hoge absorptievermogen en ruime inhoud van de bijpassende dispensers. Helpt het verbruik te verminderen en verlagen hierdoor kosten in verbruik, opslag, distributie en exploitatie. Zeer geschikt voor situaties met hoge verwachtingen van luxe en comfort van de hygiëne oplossingen.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.