Keukenreiniger

Categorieën (0)
Cif keukenontvetter
Cif keukenontvetter
Cif keukenontvetter is een krachtige reiniger en ontvetter, verwijdert alle keukenvlekken inclusief vet, zetmeel en eiwitten.
Cif sanitair ontkalker
Cif sanitair ontkalker
Cif Sanitair Ontkalker is zeer effectief in het verwijderen van sporen van kalksteen. Het product kan gebruikt worden in douches, op sanitair tegels, vloeren en meubilair. Niet schadelijk voor chroom of RVS.
Suma Auto Oven Rinse D9.11 naspoelmiddel voor ovens
Suma Auto Oven Rinse D9.11 naspoelmiddel voor ovens
De Suma Auto Oven Rinse D9.11 is een vloeibaar neutralisatie en naspoelmiddel. Het is speciaal ontwikkeld om efficiënt en veilig ovens te reinigen.
Suma Calc D5 ontkalker
Suma Calc D5 ontkalker
Suma Calc D5 is een geconcentreerde reiniger op zuurbasis. Het is geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag op keukenapparatuur zoals thee- en koffiemachines, stomers, boilers etc.en is tevens een zeer effectief middel voor het ontkalken van afwasmachines.
Suma Grill D9 oven- en grillreiniger
Suma Grill D9 oven- en grillreiniger
De Suma Grill D9 is een krachtige oven- en grillreiniger die gebruikt wordt na zware vervuiling op bakplaten, ovens en grills.
SURE gril reiniger en ontvetter lege sproeiflacons.
SURE gril reiniger en ontvetter lege sproeiflacons.
SURE gril reiniger en ontvetter lege sproeiflacons. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.