Verstuivers

Categorieën (0)
Suma Bac D10 sprayflacon leeg 750ml
Suma Bac D10 sprayflacon leeg 750ml
"Suma Bac D10 sprayflacons 6x750ml ;Set lege sprayflacons voor Divermite D10" ;
SURE glas reiniger en oppervlakken reiniger lege sproeiflacons.
SURE glas reiniger en oppervlakken reiniger lege sproeiflacons.
SURE glas reiniger en oppervlakken reiniger lege sproeiflacons. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
SURE sanitair reiniger en ontkalker lege sproeiflacons.
SURE sanitair reiniger en ontkalker lege sproeiflacons.
SURE sanitair reiniger en ontkalker lege sproeiflacons. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
TASKI Sani 100 - sproeiflacon
TASKI Sani 100 - sproeiflacon
TASKI Sani 100 - sproeiflacon - 5 x 500 ml ;Lege sproeiflacon 500 ml, met opdruk 'Sani 100'.
TASKI Sani premium doseerfles
TASKI Sani premium doseerfles
Fles 1L met dop, zonder opschrift ;
Vloerreiniger
Vloerreiniger
Taski Jontec Tensol met SmartDose is een eenvoudige vloerreiniger met een gecontroleerde dosering. Het reinigt en onderhoudt de vloer zonder residu. Taski Jontec Tensol SmartDose beschikt over een basis van tensiden wat het product geschikt maakt voor poreuze vloeren zoals rubber. Het is laagschuimend met een fris parfum.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.