Topp fem bästa anledningarna till att välja Color Copy

Kunder är mer krävande än någonsin när det kommer till digitala tryck. Tryckerier måste leverera en jämn kvalitet på nolltid och kontorsskrivare förväntas producera färgdokument av professionell kvalitet. Här spelar pappret en stor avgörande roll. Därför är det är viktigt att investera i ett kvalitetspapper och det finns många anledningar till att välja de digitala färgtryckspappret nummer ett, Color Copy.
 


Här är de fem bästa anledningarna:
 

1. Originalkvalitet
Med sin idealiska vithet (CIE 161) 
och sin särskilt släta yta möjliggör Color Copy en jämn färgapplicering och det högsta färgomfånget inom digitalt tryck. Resultatet: levande färger med både laser- och inkjet utskrifter.

2. Pålitliga resultat
Color Copy levererar en jämn kvalitet från första till sista utskriften. Papprets jämnt fördelade fibrer är grunden för professionellt tryckta bilder och dimensionsstabilitet, vilket innebär problemfria slutresultat.


3. Bred produktportfölj
Color Copy Original finns tillgängligt från 80 till 350 g/m2 i A4, A3, A3+, SRA3 och stora ark. Lägg till elfenbens nyansen i Color Copy Style och coated ytalternativ med Color Copy Coated Silk och Color Copy Coated Gloss. Color Copy erbjuder tydligt ett mycket brett sortiment.


4. Hållbarhet
Color Copy är EU Ecolabel och FSC™-certifierad och nu också Cradle to Cradle Certified® på bronsnivå. Dessutom så är Color Copy original CO₂-neutralt eftersom Mondi kompenserar för oundvikliga koldioxidutsläpp.


5. Garanterad kundnöjdhet
Sedan 1989 har Mondi Neusiedler i Österrike satt höga kvalitetsstandarder med Color Copy. Mondi garanterar 100% kundnöjdhet och om inte så ersätter dem ditt papper.

 

Toppkvalitet, pålitliga resultat, en bred portfölj, en hållbar profil och garanterad kundnöjdhet. Detta är fem goda skäl att välja Color Copy. Varje gång.

Color Copy-sortimentet:

Color Copy

Color Copy är ett specialpapper för färg, laser- och digitalmaskiner. Ett förstklassigt obestruket, glättat papper som ger ett förstklassigt resultat i alla maskiner. 90 g, ohålat. A4.

Color Copy Style

Papper till fyrfärgsprint, träfritt, naturvitt, obestruket, mycket slät yta, för kopiator och laserprinter

Color Copy Coated Silk

Papper för färgkopiering, träfritt, högvitt, bestruket, sidenmatt, åldersbeständig, för inkjetprinter

 

Color Copy Coated Glossy

Papper för färgkopiering, träfritt, högvitt, bestruket, gloss, åldersbeständig, för inkjetprinter

Color Copy

Premium offset, träfritt, högvitt, obestruket, jämn yta

Color Copy Coated Silk

Papper för färgkopiering, träfritt, högvitt, bestruket, sidenmatt, åldersbeständig

 

Color Copy Coated Glossy

Papper för färgkopiering, träfritt, högvitt, bestruket, gloss, åldersbeständig