Zakelijke Enveloppen

Zakelijke Enveloppen: Ontdek het uitgebreide Papyrus Zakelijke Enveloppen-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Enveloppen.

Administratieve enveloppen
Administratieve enveloppen
Administratieve enveloppen, bruin kraft, zonder binnendruk, gegomde klep
Akte enveloppen
Akte enveloppen
Crème kraft akte-enveloppen
Antwoordenveloppen
Antwoordenveloppen
Antwoordenveloppen, wit, mat, met binnendruk, gegomde sluiting, past in C6 ,114x229, C5-enveloppen.
BIO TOP 3 Enveloppen
BIO TOP 3 Enveloppen
Bio Top 3® enveloppen zijn geproduceerd van Bio Top 3® next, een natuurwit, houtvrij ongestreken premium papier en karton, geproduceerd zonder gebruik van optische witmakers.
Bong Cellulose enveloppen
Bong Cellulose enveloppen
Enveloppen en zakomslagen, groen of gems, zonder binnendruk, zonder venster, gegomde sluiting
Business enveloppen
Business enveloppen
Enveloppen en zakomslagen, wit, mat, met grijze binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen.
Classic Envelopes
Classic Envelopes
Enveloppen en zakomslagen, wit offset papier of bruine kraft met mat oppervlak, met hemelsblauwe binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen.
Digitale Enveloppen
Digitale Enveloppen
Enveloppen en zakomslagen, wit, mat, met binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen, voor laserprinters en kleurencopiers.
Envelpack
Envelpack
Kleinverpakkingen enveloppen in cellofaan en zakomslagen in krimpfolie
Envelplus
Envelplus
Enveloppen en zakomslagen, wit, mat, met een helderblauwe binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen.
Pergamos
Pergamos
Kleine zakomslagen, transparant of bruin, gegomde sluiting.
Trajanus Digital
Trajanus Digital
Enveloppen en zakomslagen, hoogwit, mat, met grijze binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen, voor laserprinters en kleurencopiers.
Trajanus®
Trajanus®
Enveloppen en zakomslagen, hoogwit, mat, met grijze binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen. Alle vensterenveloppen zijn uitgevoerd met een biologisch afbreekbaar venstermateriaal
Wenskaart enveloppen
Wenskaart enveloppen
Enveloppen voor wenskaarten, naamkaartjes en uitnodigingen, wit, gegomde sluiting.
MultiDesign® Natural
MultiDesign® Natural
MultiDesign® Natural enveloppen zijn geproduceerd van MultiDesign® Natural, een houtvrij ongestreken premium offset papier en karton met een mat oppervlak. Het is een uitgebreid assortiment premium offset papier, karton en enveloppen om volledige bedrijfscommunicatie-systemen te ondersteunen en alle andere beeld- en promotionele drukwerk toepassingen voor de industrie, semi-overheid en publieke sector.
MultiDesign® Original White
MultiDesign® Original White
MultiDesign® Original White enveloppen zijn geproduceerd van MultiDesign® Original White, een houtvrij ongestreken premium offset papier en karton met een mat oppervlak. Het is een uitgebreid assortiment premium offset papier, karton en enveloppen om volledige bedrijfscommunicatie-systemen te ondersteunen en alle andere beeld- en promotionele drukwerk toepassingen voor de industrie, semi-overheid en publieke sector. Door het digitale venster zijn alle enveloppen geschikt voor digitaal printen.
PlanoSuperior®
PlanoSuperior®
Enveloppen en zakomslagen, wit, mat, met donkerblauwe binnendruk, met of zonder venster, met gegomde sluiting of zelfklevende stripsluiting
BalancePure®
BalancePure®
Enveloppen en zakomslagen, gerecycleerd, wit, mat, met grijsgroene binnendruk, met of zonder venster, gegomde sluiting en of zelfklevende stripsluiting, uit 100% gerecycleerde vezel.
RecyStar® Nature
RecyStar® Nature
Premium enveloppen van gerecycleerd materiaal, natuurlijke witte, matte afwerking, met of zonder venster, drooggegomde of zelfklevende strip-off klep, gemaakt van 100% gerecycleerde vezels.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.