Categorieën (0)
Ajax allesreiniger
Ajax allesreiniger
Ajax Fris Allesreiniger voor een schoon fris huis, iedere dag! Huishoudreiniger voor meerdere oppervlakken voor dagelijks gebruik. De krachtige werking van Ajax Fris allesreiniger brengt glans in je huis.
Cif allesreiniger
Cif allesreiniger
Cif Allesreiniger met Citroen is een multifunctioneel product geschikt voor dagelijks gebruik op vloeren en alle afwasbare oppervlakken zoals wanden, tegels, vloeren beveiligd of niet. Het laat een aangename frisse geur na.
Cif allesreiniger met bleekmiddel
Cif allesreiniger met bleekmiddel
Cif Allesreiniger met bleek bestaat uit reinigingsmiddelen en bleekmiddel voor een diepe reinigende werking. Krachtig tegen vlekken en laat een frisse en aangename geur achter.
Cif Oxy-Gel allesreiniger
Cif Oxy-Gel allesreiniger
Cif Oxy-Gel is een universeel reinigingsmiddel met actieve zuurstof. Een multifunctioneel product geschikt voor dagelijks gebruik op vloeren en alle afwasbare oppervlakken zoals wanden, tegels, vloeren beveiligd of niet. Het laat een aangename frisse geur na.
DI R7 Pure-Eco vloeibaar schuurmiddel
DI R7 Pure-Eco vloeibaar schuurmiddel
De vloeibare schuurcrème reinigt, polijst en geeft glans aan het te reinigen oppervlak. Het is gemakkelijk afspoelbaar, laat geen strepen na en krast niet.
Gedemineraliseerd water
Gedemineraliseerd water
Gedemineraliseerd water is zuiver water waarbij alle zouten, mineralen en andere stoffen verwijderd zijn. Op deze manier wordt kalkaanslag en geleidbaarheid zoveel mogelijk beperkt. Het kan worden gebruikt voor het reinigen van glas, pijpleidingen maar ook voor de strijk.
Green Care Tanet SR 13 krachtige reiniger (alcohol)
Green Care Tanet SR 13 krachtige reiniger (alcohol)
■ TANET SR 13 levert hoge reinigingsprestaties bij lage concentratie. 
■ TANET SR 13 is mild voor materialen, behoudt de originele optiek van het oppervlak en laat na reiniging geen vlekken en strepen achter. 
■ TANET SR 13 is een product dat geen residu nalaat, veelzijdig en gemakkelijk kan worden aangebracht en perfecte resultaten levert. 
■ TANET SR 13 vergt geen nabehandeling, en is daarom tijdbesparend en zuinig in gebruik. 
■ TANET SR 13 verspreidt een aangename geur. 
Toepassingsgebied 
■ Geschikt voor alle typen waterbestendige vloeren (linoleum, PVC, steen enz.), zelfs voor waterbestendige zelfglanzende emulsie- of dispersiefilm. 
■ Ook voor alle afwasbare, gladde en glanzende kunststof oppervlakken, verf, glas, keramiek, metaal. 
■ Niet gebruiken op niet-verzegelde houten oppervlakken.
Green Care Tanet Uniswitsh ultra geconcentreerde vloer- en oppervlakkenreiniger
Green Care Tanet Uniswitsh ultra geconcentreerde vloer- en oppervlakkenreiniger
■ De goede bevochtigingseigenschappen zorgen voor een gemakkelijke en grondige verwijdering van vuil en vet van poreuze stenen vloeren en zelfs van hydrofobe oppervlakken zoals PUR, zonder strepen of vegen achter te laten. 
■ De sterk geconcentreerde formule maakt een kostenefficiënt gebruik mogelijk. 
■ TANET uniSwitch maakt deel uit van het Switch systeem, dat doseren en navullen combineert. 
■ TANET uniSwitch wordt geleverd in een zeer duurzame fles met Switch-doseerdop gemaakt van 100% Post Consumer Recyclate voor een nauwkeurige en veilige dosering waarbij rechtstreeks productcontact wordt vermeden. 
■ Dankzij de 1 liter monomateriaal Cradle to Cradle® Gold pouch kan de fles telkens opnieuw worden gevuld. Toepassingsgebied 
■ TANET uniSwitch is geschikt voor alle waterbestendige vloeren zoals steen, rubber, linoleum, PVC, PUR enz. 
■ Bijzonder geschikt voor vloeren met acrylvloerpolish en voor alle afwasbare oppervlakken zoals kunststof, glas, keramiek, metaal en lak.
Greencare Tawip Vioclean vloerreiniger
Greencare Tawip Vioclean vloerreiniger
■ Vloerreiniger met extra verzorgend effect en uitzonderlijke milieu-eigenschappen. Respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. ■ Verbetert de arbeidsveiligheid, garandeert perfecte resultaten bij een geringe gebruiksconcentrae. ■ De natuurlijke, vee kokosnootzeep in de formule beschermt vloeren tegen uitloogeffecten en laat een beschermfilm met anstasch effect achter, met minder uitglijden als gevolg conform DIN 18032-2. ■ TAWIP vioclean is samengesteld uit hernieuwbare bronnen en neemt zijn verantwoordelijkheid op tegenover toekomsge generaes. ■ TAWIP vioclean is ideaal geschikt voor mechanische en handmage onderhoudsreiniging van alle waterbestendige vloeren in gebouwen met zeer hoge eisen aan de verzorging van de vloer en aan slipvrijheid. Perfect geschikt voor gebruik op PVC, linoleum, rubber, steen en op met olie of was behandelde houten vloeren, bijv. in scholen, verpleeghuizen, administraeve gebouwen of gymnaseklokalen. ■ Niet gebruiken op niet-verzegelde houten vloer.
Spraybottle voor Jontec
Spraybottle voor Jontec
Jontec 300 sprayflacon. Deze lege sprayflacon is voorzien van de opdruk Jontec 300 en heeft een groene sproeikop.
Sproeiflacon voor TASKI Sprint 200
Sproeiflacon voor TASKI Sprint 200
TASKI Sprint 200 - sproeiflacon - 5 x 500 ml Lege sproeiflacon 500 ml, met opdruk 'Sprint 200'.
Suma Multi D2 geconcentreerde vloeibare allesreiniger
Suma Multi D2 geconcentreerde vloeibare allesreiniger
Suma Multi D2 is een geconcentreerde vloeibare reiniger die bestemd is voor het reinigen van harde oppervlakken zoals vloeren, deuren, wanden, plafonds en klein materiaal. Suma Multi D2 breekt vetten en ingedroogde voedselresten af en geeft een glanzend resultaat.
SURE Interieur- en oppervlaktereiniger
SURE Interieur- en oppervlaktereiniger
"SURE Interieur- en oppervlaktereiniger is een geconcentreerd reinigingsmiddel voor gebruik op harde oppervlakken (ook op voedselcontactplaatsen) en is geschikt voor vloeren, muren, deuren, plafonds en overige oppervlakken. Bewezen resultaat Alkalisch met goed emulgerend vermogen. Laagschuimend, veelzijdige applicatie. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product."
SURE Interieur- en oppervlaktereiniger SmartDose 1,4 l
SURE Interieur- en oppervlaktereiniger SmartDose 1,4 l
SURE Interieur- en oppervlaktereiniger is een geconcentreerd reinigingsmiddel voor gebruik op harde oppervlakken (ook op voedselcontactplaatsen) en is geschikt voor vloeren, muren, deuren, plafonds en overige oppervlakken. Geschikt voor reiniging van alle waterbestendige, harde oppervlakken, inclusief aluminium en andere zachte metalen Effectief bij alle waterhardheden Bevat geen geur- of kleurstoffen. Door gebruik van SmartDose altijd de juiste dosering. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
SURE Vloerreiniger
SURE Vloerreiniger
SURE Vloerreiniger is een geconcentreerde laagschuimende dagelijkse reiniger voor gebruik op alle waterbestendige vloeren. Geschikt voor alle reinigingsmethoden, inclusief emmer reiniging en reiniging met een schrobzuigmachine. Laat geen residu achter op de vloer Laagschuimend, effectieve reiniging Bevat geen geur- of kleurstoffen. SURE is een uitgebreide reeks plantaardige, 100% biologisch afbreekbare reinigingsproducten die de professionele reinigingsresultaten leveren welke u nodig heeft en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu. SURE reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties. SURE producten bevatten plantaardige ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokos. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen. Alle SURE producten zijn geformuleerd om de laagste gevarenclassificatie te bereiken zonder dat handschoenen en een veiligheidsbril nodig zijn tijdens het schoonmaken. SURE producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale gebruikerstraining. Mini-gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.
Tana GC Tanet Karacho universele reiniger
Tana GC Tanet Karacho universele reiniger
Tana GC Tanet Karacho is een universele reiniger voor het handmatig en machinaal reinigen van alle waterbestendige oppervlakken en vloeren zoals PVC, linoleum, rubber, steen, vooral microporeuze stenen, bijvoorbeeld fijne keramische tegels of een geïmpregneerde stenen vloer. Tana GC Tanet Karacho is zelfs geschikt voor het reinigen van tapijten, textiel, bekleding van meubelen en plafonds in minerale vezels.
TASKI Jontec 300 Pur-Eco neutrale laagschuimende vloerreiniger
TASKI Jontec 300 Pur-Eco neutrale laagschuimende vloerreiniger
Taski Jontec 300 Pur-Eco is een neutrale, laagschuimende reiniger voor alle water bestendige harde vloeren. Ideaal voor gebruik in schrobzuigmachine op beschermde vloeren.
TASKI Jontec Saponet vloerreinger op basis van zeep
TASKI Jontec Saponet vloerreinger op basis van zeep
Taski Jontec Saponet is een vloerreiniger op basis van zeep. Het zorgt voor minder geluid van schoenen op rubberen vloeren door de antislip beschermlaag die de reiniger na iedere reinigingsbeurt achter laat.
TASKI Jontec Tensol vloerreinigings- en onderhoudsmiddel op basis van tensiden
TASKI Jontec Tensol vloerreinigings- en onderhoudsmiddel op basis van tensiden
Taski Jontec Tensol vloerreiniger is bestemd voor het reinigen en onderhouden van waterbestendige harde vloeren. Het vermindert de slipweerstand van de vloer.
TASKI Sprint 200 interieurreiniger concentraat op alcoholbasis
TASKI Sprint 200 interieurreiniger concentraat op alcoholbasis
Taski Sprint 200 Free is een geconcentreerde allesreiniger op basis van alcohol. Gebruikt voor dagelijkse reiniging van alle glas- en waterbestendige oppervlakken.
TASKI Sprint 200 Pur-Eco interieur- en glasreiniger op alcoholbasis
TASKI Sprint 200 Pur-Eco interieur- en glasreiniger op alcoholbasis
Sprint 200 Pur-Eco is geschikt voor gebruik op alle waterbestendige oppervlakken inclusief spiegels, ramen, enz. De Sprint 200 Pur-Eco is een interieur- en glasreiniger op alcoholbasis en zorgt voor een streeploos resultaat en laat een aangename geur achter.
Taski Sprint 200 QS
Taski Sprint 200 QS
Dagelijkse universele reiniger op alcoholbasis voor het streeploos reinigen van waterbestendige, harde oppervlakken. pH-neutraal Snelwerkend en sneldrogend Bevat een effectieve combinatie van oppervlakte actieve stoffen en alcohol Unieke, gepatenteerde geurneutralisatie (O.N.T.)
Vigor Fresh Force allesreiniger
Vigor Fresh Force allesreiniger
Vigor Fresh Force is een geconcentreerde universele ontvetter voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en heeft een aangenaam parfum. Vigor Fresh Force is geschikt voor waterbestendige oppervlakken en/of vloeren. Droogt snel zonder sporen achter te laten.
Vigor Original allesreiniger
Vigor Original allesreiniger
Vigor Original is een sterk geconcentreerde industriële reiniger voor waterbestendige oppervlakken en/of vloeren met een sterk vuiloplossend vermogen voorzien van een fris en aangenaam parfum. Zeer geschikt voor het reinigen van diep ingedrongen vlekken en vetten op tegel - en vinylvloeren , keukenfornuizen, ovens en garagevloeren. Vigor Original is ook zeer geschikt voor het reinigen van buitenvloeren, terrassen en stoepen .
24 out of 25 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.