Categorieën (0)
Cif allesreiniger
Cif allesreiniger
Cif Allesreiniger met Citroen is een multifunctioneel product geschikt voor dagelijks gebruik op vloeren en alle afwasbare oppervlakken zoals wanden, tegels, vloeren beveiligd of niet. Het laat een aangename frisse geur na.
Cif allesreiniger met bleekmiddel
Cif allesreiniger met bleekmiddel
Cif Allesreiniger met bleek bestaat uit reinigingsmiddelen en bleekmiddel voor een diepe reinigende werking. Krachtig tegen vlekken en laat een frisse en aangename geur achter.
Cif Oxy-Gel allesreiniger
Cif Oxy-Gel allesreiniger
Cif Oxy-Gel is een universeel reinigingsmiddel met actieve zuurstof. Een multifunctioneel product geschikt voor dagelijks gebruik op vloeren en alle afwasbare oppervlakken zoals wanden, tegels, vloeren beveiligd of niet. Het laat een aangename frisse geur na.
Cif sanitairreiniger
Cif sanitairreiniger
Cif Sanitairreiniger 2 in 1 verwijdert kalkaanslag, vuil en zeepresten. Het product biedt een uitstekend resultaat en laat een frisse en blijvende geur na. Reinigt en ontkalkt tegelijkertijd. Veilig in gebruik op chrome en roestvrijstaal.
Cif keukenontvetter
Cif keukenontvetter
Cif keukenontvetter is een krachtige reiniger en ontvetter, verwijdert alle keukenvlekken inclusief vet, zetmeel en eiwitten.
Cif Alcohol Plus Professional
Cif Alcohol Plus Professional
Cif Pro Formula Alcohol Plus is een desinfectiemiddel op basis van alcohol (77.10%). Dit product kan gebruikt worden voor het desinfecteren van harde oppervlakken en voorwerpen die in contact komen met voedsel en non-food en garandeert een optimale desinfectie. Contacttijd: 60 seconden voor virucide werking.`
Cif interieur- en glasreiniger
Cif interieur- en glasreiniger
Cif glas- en interieurreiniger reinigt uw interieur en glas grondig en gemakkelijk. Voor glanzende en streeploze ramen, zonder blauwe waas.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.