Enveloppen

Ontdek het uitgebreide zelfklevende substraten-assortiment. U vindt vergelijkbare artikelen terug in de categorie grafisch papier- en karton

BIO TOP 3 Enveloppen
BIO TOP 3 Enveloppen
Bio Top 3® enveloppen zijn geproduceerd van Bio Top 3® next, een natuurwit, houtvrij ongestreken premium papier en karton, geproduceerd zonder gebruik van optische witmakers.
Business enveloppen
Business enveloppen
Enveloppen en zakomslagen, wit, mat, met grijze binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen.
Classic Enveloppen
Classic Enveloppen
Enveloppen en zakomslagen, wit offset papier of bruine kraft met mat oppervlak, met hemelsblauwe binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen.
Envelpack
Envelpack
Kleinverpakkingen enveloppen in cellofaan en zakomslagen in krimpfolie
Kraft enveloppen crème
Kraft enveloppen crème
Crème kraft akte-enveloppen
Pergamos
Pergamos
Kleine zakomslagen, transparant of bruin, gegomde sluiting.
Trajanus digital envelopes
Trajanus digital envelopes
Enveloppen en zakomslagen, hoogwit, mat, met grijze binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen, voor laserprinters en kleurencopiers.
Trajanus®
Trajanus®
Enveloppen en zakomslagen, hoogwit, mat, met grijze binnendruk, met of zonder venster, met verschillende sluitingen. Alle vensterenveloppen zijn uitgevoerd met een biologisch afbreekbaar venstermateriaal
Wenskaart enveloppen
Wenskaart enveloppen
Enveloppen voor wenskaarten, naamkaartjes en uitnodigingen, wit, gegomde sluiting.
MultiDesign® Natural
MultiDesign® Natural
MultiDesign® Natural enveloppen zijn geproduceerd van MultiDesign® Natural, een houtvrij ongestreken premium offset papier en karton met een mat oppervlak. Het is een uitgebreid assortiment premium offset papier, karton en enveloppen om volledige bedrijfscommunicatie-systemen te ondersteunen en alle andere beeld- en promotionele drukwerk toepassingen voor de industrie, semi-overheid en publieke sector.
MultiDesign® Original White
MultiDesign® Original White
MultiDesign® Original White enveloppen zijn geproduceerd van MultiDesign® Original White, een houtvrij ongestreken premium offset papier en karton met een mat oppervlak. Het is een uitgebreid assortiment premium offset papier, karton en enveloppen om volledige bedrijfscommunicatie-systemen te ondersteunen en alle andere beeld- en promotionele drukwerk toepassingen voor de industrie, semi-overheid en publieke sector. Door het digitale venster zijn alle enveloppen geschikt voor digitaal printen.
PlanoSuperior®
PlanoSuperior®
Enveloppen en zakomslagen, wit, mat, met donkerblauwe binnendruk, met of zonder venster, met gegomde sluiting of zelfklevende stripsluiting
BalancePure®
BalancePure®
Enveloppen en zakomslagen, gerecycleerd, wit, mat, met grijsgroene binnendruk, met of zonder venster, gegomde sluiting en of zelfklevende stripsluiting, uit 100% gerecycleerde vezel.
RecyStar® Nature
RecyStar® Nature
Premium enveloppen van gerecycleerd materiaal, natuurlijke witte, matte afwerking, met of zonder venster, drooggegomde of zelfklevende strip-off klep, gemaakt van 100% gerecycleerde vezels.
Cromático, -ca.® Extra White
Cromático, -ca.® Extra White
Premium Enveloppen, houtvrij, extra wit transparant, ongestreken, mat
Cromático, -ca.® TransWhite
Cromático, -ca.® TransWhite
Premium Enveloppen, houtvrij, transparant wit, ongestreken, mat, zeer doorzichtig, zelfklevende sluiting
Distinction® Laid
Distinction® Laid
Distinction® Laid enveloppen zijn geproduceerd van Distinction® Laid, een wit, houtvrij, ongestreken premiumkwaliteit fijnpapier met een gevergeerd oppervlak in verschillende witte tinten en is een klassieke keuze voor zakelijke communicatie.
Distinction® Matt
Distinction® Matt
Distinction® Matt enveloppen zijn geproduceerd van Distinction® Matt, een houtvrije ongestreken premiumkwaliteit fijnpapier met een matte afwerking en een zacht oppervlak in verschillende verschillende witte tinten. Het is de eerste keuze voor onderscheidende, zakelijke communicatie.
Distinction® Smooth
Distinction® Smooth
Distinction® Smooth enveloppen zijn geproduceerd van Distinction® Smooth, een houtvrij, wit, ongestreken fijnpapier met een uitzonderlijk glad oppervlak, verkrijgbaar in verschillende witte tinten. Het is bij uitstek geschikt voor hedendaagse zakelijke communicatie en ook te verkrijgen in laid en met een mat oppervlak.
Gmund Colors Matt
Gmund Colors Matt
Gmund Colors Matt enveloppen zijn gemaakt van Gmund Colors Matt, een ruim assortiment gekleurd tekst- en omslagpapier en –karton met een klassiek, mat oppervlak in 48 kleuren. De enveloppen kunnen gecombineerd worden met andere kleuren en oppervlakken uit het Gmund Colors assortiment.
Gmund Colors Metallic
Gmund Colors Metallic
Gmund Colors Metallic enveloppen zijn gemaakt van Gmund Colors Metallic, een geselecteerd assortiment gekleurd omslagkarton, in 12 verschillende kleuren en uitgevoerd met een metallic oppervlak. De enveloppen kunnen gecombineerd worden met andere kleuren en oppervlakken uit het Gmund Colors assortiment.
Gmund Colors Transparent
Gmund Colors Transparent
Gmund Colors Transparent enveloppen zijn gemaakt van Gmund Colors Transparent, een hoogwitte, transparante papierkwaliteit. Het kan gecombineerd worden met andere kleuren en oppervlakken uit het Gmund Colors assortiment.
Gmund Cotton
Gmund Cotton
Gmund Cotton enveloppen zijn geproduceerd van Gmund Cotton, een houtvrij, wit en gekleurd, ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton met een hoge opdikking (2.0) en een mat oppervlak. Het is gemaakt van 100% katoen voor een buitengewone zachtheid en haptische sensatie.
Gmund Hanf
Gmund Hanf
Gmund Hanf enveloppen zijn geproduceerd van Gmund Hanf, een houtvrij, wit, ongestreken tekst- en omslagkarton met een mat oppervlak. Het is een creatief papier waarbij 10%, 50% of 100% hennep wordt gebruikt. De lange vezels van dit unieke materiaal maken het stevig van structuur, zacht voor het gevoel en wild in zijn verschijning. Gmund Hanf is een statement voor ecologische vooruitgang biedt een duidelijke meerwaarde in design, gevoel, verhaal en geloofwaardigheid.
24 out of 34 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.