2023-12-05


Diensten
Diensten
Naadloze distributie. Krachtige infrastructuur, zowel fysiek als digitaal. En alles op maat van jou. Bij Scaldia behandelen we specialistische bestellingen, just-in-time-vereisten en zendingen in elke maat en vorm. Voor maximale gemoedsrust.
Aangepaste hoeveelheden
Aangepaste hoeveelheden
Bestel het bedrag dat u nodig heeft, niet meer en niet minder. Wij bieden maximale flexibiliteit, inclusief kleinere oplages en oplossingen op maat. U betaalt dus niet voor wat u niet nodig heeft en de verspilling wordt tot een minimum beperkt.
Levering op aanvraag
Levering op aanvraag
Onze service wordt ondersteund door een naadloze logistiek en een krachtige fysieke en digitale infrastructuur. Dit betekent dat we gespecialiseerde bestellingen en just-in-time-vereisten kunnen afhandelen, inclusief expres- en middagleveringen.
Opslag & distributie
Opslag & distributie
Met een netwerk van magazijn- en cross-dockingplatforms gestationeerd in heel Europa, ondersteund door snelle IT-systemen, zijn we in staat om te voldoen aan het veeleisende tempo van de 21e-eeuwse bedrijfsvoering, op alle basissen.
Snijden enz.
Snijden enz.
We maken gebruik van de huidige ontwikkelingen in de sector en nieuwe technologieën en delen graag onze expertise en het oplossen van nieuwe uitdagingen.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.